WWE SmackDown (21.03.17) – Нови шампиони

699
Братята Усо

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 21 март 2017 г. от Mohegan Sun Arena в Ънкасвил, Кънектикът.

След като не успява да го открие зад кулисите, Ей Джей Стайлс излиза на ринга и се фука с побоя си над Шейн МакМеън от миналата седмица. Феноменалният приема предизвикателството му за мач на WrestleMania. След като натъртва как е разбил стъкло на автомобил с главата му, Стайлс обещава да нарани МакМеън още по-зле тази вечер.

Free Instagram Followers
 • Братята Усо (Джей Усо и Джими Усо) побеждават Отборните шампиони на SmackDown Американските първенци (Чад Гейбъл и Джейсън Джордан) чрез туш – НОВИ ШАМПИОНИ!
  Оспорван мач, в който Братята Усо не успяват да тушират Гейбъл след своята финишър комбинация. Мачът приключва, когато Джими подло забива въжето на ринга между краката на Джордан, след което Джей му забожда Суперритник.

Люк Харпър обещава следващата седмица да накаже бившия си ментор Брей Уайът.

Миз и Марийз играят Джон Сина и Ники Бела в грозна пародия на „Total Divas“.

 • Ренди Ортън побеждава Барън Корбин чрез туш.
  Дийн Амброуз се появява на рампата с мотокар и разконцентрира Корбин, позволявайки на Ортън да му забоде RKO и да го тушира. След мача Амброуз приема предизвикателството на Корбин за WrestleMania и го довършва с Мръсните дела.

Ортън е нападнат зад кулисите от няколко души с маски на овце. Те придържат Пепелянката, докато Брей Уайът провежда ритуал, с който „пречиства“ Ортън от „най-големия му недостатък“.

 • Джон Сина побеждава Фанданго чрез предаване.
  Тайлър Брийз, партньорът на Фанданго, се появява преоблечен като Ники Бела. Мачът е бърз, като Сина и Ники ги карат да се предадат с едновременни STF.

 • Беки Линч побеждава Кармела чрез дисквалификация.
  Мачът бързо е прекратен, когато Кармела е нападната от Наталия. Мики Джеймс се появява, след което шампионката Алекса Блис, а Джеймс Елсуърт изяжда Падащ лист от Беки. На края на масовия бой Алекса позира с титлата на ринга.

Ей Джей Стайлс продължава да чака Шейн МакМеън в паркинга, но вместо това пристигат Хийт Слейтър и Rhyno. Внезапно в арената звучи музиката на Шейн, който се е промъкнал незабелязано. Шейн вика Ей Джей на ринга. Феноменалният се появява и двамата се сбиват. МакМеън поставя Стайлс на коментаторската маса и му забожда лакът от горното въже на ринга.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.