WWE SmackDown (23.05.17) – Пенджабско празненство

552

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 23 май 2017 г. от Huntington Center в Толедо, Охайо.

Шейн МакМеън обявява, че след изненадващата победа на Джиндър Махал на Backlash, Ренди Ортън ще се възползва от правото си на реванш за Световната титла на Money in the Bank. Другият анонс е че в мача със стълби „Пари в банката“ на същото шоу ще участват Ей Джей Стайлс, Барън Корбин, Сами Зейн, Долф Зиглър, Шинске Накамура и Шампионът на САЩ Кевин Оуенс. Корбин заявява, че останалите петима нямат шанс да спечелят мача, затова МакМеън може направо да му връчи куфарчето. Всички се изреждат на микрофона, преди МакМеън да обяви, че тази вечер Корбин и Зейн ще се срещнат в реванш от Backlash, а Оуенс и Зиглър ще се бият срещу Стайлс и Накамура.

Free Instagram Followers
 • Беки Линч и Шарлът Флеър побеждават Кармела и Наталия чрез предаване.
  Линч кара Кармела да се предаде с Обезоръжителя.

 • Сами Зейн побеждава Барън Корбин чрез туш.
  Зейн печели мача за 21 секунди, когато изненадващо преобръща Корбин за туш. След мача Корбин пребива Зейн брутално из цялата зала, в резултат от което Зейн е изнесен на носилка.

Фанданго и Тайлър Брийз от „Модната полиция“ доброволно подават оставка след загубата си срещу Братята Усо на Backlash. МакМеън им казва, че са заслужили местата си в ростъра на SmackDown и тази вечер ще получат нов шанс за разплата с Отборните шампиони – този път в самостоятелни мачове.

По повод новата си Световна титла, Джиндър Махал провежда екстравагантна церемония, в която се включват множество индийски танцьори. Махал взима микрофон и се фука с победата си над Ренди Ортън, след което заявява, че кариерата на Пепелянката олицетворява посоката на американския народ – надолу.

  • Тайлър Брийз побеждава Отборния шампион Джей Усо чрез туш.
   Докато Джей взима микрофон и започва да обяснява, че няма причина да се бият отново, Фанданго го разконцентрира с воден пистолет и позволява на Брийз да го обърне за туш.
 • Фанданго побеждава Отборния шампион Джими Усо чрез туш.
  Джей подгонва Брийз извън ринга и разконцентрира Джими, когото Фанданго тушира по същия начин, по който Брийз печели предния мач. Брийзанго предизвикват Братята Усо на реванш от Backlash за Отборните титли. Шампионите приемат предизвикателството.

 • Мач за Отборните титли на SmackDown: Братята Усо (c) побеждават Фанданго и Тайлър Брийз чрез туш.
  Фанданго е туширан след Цамбурване от горното въже.

След като цялата женска дивизия на SmackDown се изсипва при Шейн МакМеън в искане на мач за титлата, за следващата седмица е уреден мач с елиминации между Шарлът Флеър, Беки Линч, Наталия, Кармела и Тамина за определяне на претендент.

 • Ей Джей Стайлс и Шинске Накамура побеждават Долф Зиглър и Шампиона на САЩ Кевин Оуенс чрез туш.
  Оуенс и Зиглър дълго изолират Стайлс от партньора си, но с влизането на Накамура на ринга везните се уравновесяват. Мачът приключва, когато Накамура поваля Оуенс с Киншаса и го тушира.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.