WWE SmackDown (25.04.17) – Махал краде титлата

647

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 25 април 2017 г. от Wells Fargo Arena в Де Мойн, Айова.

SmackDown започва с интервю с Шинске Накамура на ринга, което не след дълго е прекъснато от Долф Зиглър. Зиглър се прави на учтив, но фасадата бързо пада и Зиглър започва да обижда японската легенда, казвайки, че името му на японски означава “жалък, надценен изрод”. Накамура го пита какъв му е проблемът и казва нещо на японски. Зиглър го поваля с ритник, но Накамура отвръща на удара и се приготвя за Киншаса. Предусещайки опасност, Зиглър ловко се измъква.

Free Instagram Followers
 • Ей Джей Стайлс побеждава Барън Корбин чрез туш.
  Шампионът на САЩ Кевин Оуенс гледа мача от коментаторската маса. Когато се опитва да се намеси, Ей Джей го неутрализира с ритник в лицето, след което контрира Бомба от Корбин със Sunset Flip и туш. Оуенс и Корбин нападат Ей Джей, но на помощ на Феноменалния се притичва Сами Зейн, който вади Корбин от строя с Адския ритник. Оуенс напада Зейн в гръб, след което поваля Стайлс с Pop-up Powerbomb.

Шарлът Флеър се зарича да направи SmackDown новото си “кралство”, като за тази цел ще й трябва Женската титла.

 • Предизвикателство “Победи часовника”: Американските първенци (Чад Гейбъл и Джейсън Джордан) побеждават Братя Колон (Епико и Примо Колон) чрез туш.)
  Гейбъл отбелязва туша малко след края на петата минута след като с Джордан изпълняват Голямата амплитуда.

Русев заявява в предварително записан клип, че не харесва нито Даниъл Брайън, нито Шейн МакМеън, заради което ще направи дебюта си в бранда само когато получи мач за титлата на Money in the Bank. В противен случай, кечистът смята да си стегне багажа и да се върне в България.

Беки Линч споделя в задкулисно интервю, че не е фен на това, че Шарлът Флеър си е издействала мач за Женската титла веднага след пристигането си в SmackDown. Беки е прекъсната от Наталия, Тамина, Кармела и Джеймс Елсуърт, които й дават на разбере, че или е с тях, или е срещу тях.

 • Мач без дисквалификации: Шампионът на WWE Ренди Ортън побеждава Ерик Роуън чрез туш.
  Решаващият момент идва когато Ортън засилва главата на Роуън в стоманен стол, след което го довършва с RKO. След мача Ортън взима микрофон и заявява, че “Къщата на ужасите” на Payback ще бъде “вечният ад” на Брей Уайът.

Пепелянката внезапно е прекъсната от главния претендент Джиндър Махал, който е раздразнен от липсата на внимание към себе си. Махал напада Ортън, който обаче веднага го наглася в позиция за DDT от средното въже. Братя Сингх се появяват в помощ на Махал, който поваля Ортън с Cobra Clutch Slam, след което взима шампионския му пояс и си тръгва с лимузина.

 • Предизвикателство “Победи часовника”: Тайлър Брийз и Фанданго побеждават Възнесението (Конър и Виктор) чрез туш.
  Брийз и Фанданго успяват да отбележат победата за 2:42, с което побеждават Американските първенци в предизвикателството “Победи часовника” и стават претенденти за Отборните титли.

 • Шампионката на SmackDown Наоми vs. Шарлът Флеър завършва без победител.
  Мачът е прекъснат, когато Наталия, Тамина и Кармела нападат и двете състезателки, след което позират на ринга редом с Джеймс Елсуърт.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.