WWE SmackDown (28.02.17) – Ортън иска титлата

439
Ортън и Уайът

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 28 февруари 2017 г. от Xcel Energy Center в Сейнт Пол, Минесота:

Епизодът на SmackDown е открит от издание на Miz TV, в което гост е Джон Сина. Миз обвинява Сина, че през цялата си кариера е постигал всичко чрез манипулации, а не чрез талант. Миз се фука с победата си над Сина на WrestleMania 27 и отбелязва, че след като Сина е обвинявал Скалата, че се е обърнал към Холивуд, сам е направил същото. В допълнение, Миз заявява, че е елиминирал подло Сина на Royal Rumble, за да му отмъсти за десет години несправедливост. Сина на свой ред обвинява Миз, че е изкопирал характера на Крис Джерико, Цифрата 4 на Рик Флеър и атаките на Даниъл Браян. Марийз удря плесница на Сина, а той отговаря, че тя е направила огромна грешка. Ники Бела се появява и заплашва да „прекърши“ Марийз. (ВИДЕО)

  • Мач с 2 от 3 туша: Беки Линч побеждава Мики Джеймс.
    Беки успява да спечели въпреки опит за намеса от Алекса Блис. (ВИДЕО)

Алекса Блис се фука зад кулисите с победата си за Женската титла. Наталия я прекъсва и я предупреждава, че я е набелязала. (ВИДЕО)

Free Instagram Followers
  • Мач за определяне на претендент за Световната титла: Ей Джей Стайлс побеждава Люк Харпър.
    Стайлс забожда Феноменалния лакът на Харпър и го тушира, въпреки че Харпър премества крака си на долното въже. Съдията обаче отказва да рестартира мача, преди Шейн МакМеън да се появи и да нареди ново начало. Харпър опитва Суперритник, но Ей Джей се отмества и Шейн го поема. Ей Джей забожда Springboard 450 на Харпър и взима победата. (ВИДЕО)

Джон Сина и Ники Бела си изливат гнева върху Джеймс Елсуърт и Кармела, като ги предизвикват на мач за следващата седмица. (ВИДЕО)

Даниъл Браян поздравява Ей Джей Стайлс за новоспечелената си позиция в WrestleMania и дори му подава ръката си. Стейлс отказва да я стисне и заявява, че ще се срещне със Световния шампион Брей Уайът по-късно тази вечер.

Интерконтиненталният шампион Дийн Амброуз отказва да участва в мач срещу планирания си опонент Кърт Хоукинс, като бързо му забожда Мръсните дела и после настоява да се появи Барън Корбин. Корбин не идва лично, а отговаря по екрана, предупреждавайки Амброуз, че враждата им не е приключила. (ВИДЕО)

  • Мач със столове: Долф Зиглър побеждава Аполо Крус.
    Крус забожда Лунно салто от стол върху Зиглър, но не се оказва достатъчно за туш. Зиглър поваля Крус с подъл удар между краката, след което отбелязва победата. (ВИДЕО)

Световният шампион Брей Уайът заплашва Ей Джей Стайлс, че ще пречупи духа му, когато на екрана се появява Ренди Ортън. Ортън се намира в бараката с люлеещия се стол, в която Уайът е снимал множество обръщения. Пепелянката напомня за логиката, по която се присъедини към Семейство Уайът – „Ако не можеш да ги победиш се присъедини към тях.“ Сега обаче има нова мъдрост – „След като се присъединиш към тях, когато дойде моментът ги преметни.“ Ортън разкрива, че под този люлеещ се стол е заровена „сестрата на Дявола“, Абигейл. Когато унищожи останките от духа й, Ортън ще бъде господарят, а Уайът ще бъде подчиненият. Ортън обявява, че на WrestleMania идва за титлата на Уайът, след което запалва бараката, докато Брей полудява от ужас. (ВИДЕО)

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.