WWE SmackDown (28.03.17) – Уайът vs. Харпър

461
Ей Джей Стайлс и Шейн МакМеън

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 28 март 2017 г. от Richmond Coliseum в Ричмънд, Вирджиния.

Даниъл Браян се появява за подписването на договора между Ей Джей Стайлс и Шейн МакМеън за мача им на WrestleMania. МакМеън хвали способностите на Стайлс на ринга, но критикува арогантността му, която му е коствала Световната титла. Ей Джей напомня на Шейн, че мачът им е стандартен и няма да може да прави обичайните си скокове. Двамата подписват договора и се сдърпват, но Браян ги разтървава. Шейн предлага да си стиснат ръцете, но Ей Джей отказва и напуска ринга.

Free Instagram Followers
 • Беки Линч vs. Кармела приключва без победител.
  Мики Джеймс и Шампионката на SmackDown Алекса Блис сядат на коментаторската маса, за да гледат мача. Не след дълго се намесват в действието и прекратяват мача. Беки и Мики разчистват ринга. Даниъл Браян урежда отборен мач.
 • Кармела и Шампионката на SmackDown Алекса Блис побеждават Беки Линч и Мики Джеймс чрез туш.
  Джеймс Елсуърт се намесва и позволява на Кармела да тушира Линч. По средата на мача Наталия сяда на коментаторската маса.

След мача Наоми прави своето завръщане от контузия и обявява, че ще бъде в мача за Женската титла на SmackDown.

Тайлър Брийз, преоблечен като „Брийзи Бела“, заявява планираното си участие в женския мач на WrestleMania. Брайън му отказва и вместо това го вкарва в Кралската битка „Андре Гиганта“.

Миз и Марийз представят пародия на финала на „Total Divas“, в който играят Джон Сина и Ники Бела. В края на видеото излизат от персонажи и изпращат сериозно послание към тях за WrestleMania. Сина и Бела прекъсват фарса и заявяват, че забавното видео е сред малкото добри неща, които са правили в кариерите си. След напрегната конфронтация, злодеите се оттеглят.

 • Моджо Роули, Хийт Слейтър, Rhyno и Американските първенци (Чад Гейбъл и Джейсън Джордан) побеждават Долф Зиглър, Фанданго, Тайлър Брийз и Отборните шампиони на SmackDown Братята Усо чрез туш.
  Моджо печели мача, като тушира Брийз.

Люк Харпър заявява в предварително записано видео, че вече не се нуждае от Брей Уайът и е „открил истината“.

 • Световният шампион Брей Уайът побеждава Люк Харпър чрез туш.
  Уайът плюе течност в лицето на Харпър, след което го довършва със Сестра Абигейл. След мача на екрана се появява Ренди Ортън в колибата на семейство Уайът. Ортън забива кол в гроба на Систър Абигейл, изпращайки послание за WrestleMania.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.