WWE SmackDown (30.05.17) – Пари в женската банка

627

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 30 май 2017 г. от Philips Arena в Атланта, Джорджия.

Шампионът на САЩ Кевин Оуенс открива SmackDown със собствена версия на рубриката на Крис Джерико „The Highlight Reel“, в която кани един от опонентите си на Money in the Bank, Шинске Накамура. Оуенс припомня на Накамура, че вече се е разправял с една „рок звезда“, чиято кариера е прекратил – Джерико. Барън Корбин прекъсва конфронтацията и се фука с разгрома на Сами Зейн от миналата седмица. Накамура припомня на Оуенс, че го тушира миналата седмица, а на Корбин – че Зейн го е побеждавал два пъти. Оуенс и Корбин нападат Накамура, но на помощ се притичва Сами Зейн, който след това предлага отборен мач.

Free Instagram Followers
  • Сами Зейн и Шинске Накамура побеждават Барън Корбин и Шампиона на САЩ Кевин Оуенс чрез туш.
    След като Оуенс случайно се блъска в Корбин, двамата партньори се скарват. Накамура след това забожда Киншаса в лицето на Оуенс и го тушира.

Братята Усо дърпат промо за всичките отбори, които са се провалили в това да отнемат титлите им, когато са прекъснати от Новия ден! Триото заявява, че иска да предизвиква за Отборните титли и анонсира, че Шейн МакМеън вече е уредил мача за Money in the Bank.

Фанданго и Тайлър Брийз отново влизат в ролята на Модна полиция, която попада на следващия си случай в пародия на филма „Човекът, който знаеше твърде много“.

Планираният женски отборен елиминационен мач така и не започва, тъй като състезателките просто се сбиват. Екшънът продължава извън ринга, където Шарлът Флеър поваля Наталия и Тамина с Лунно салто от горното въже, след което тръшва Наталия през коментаторската маса. Шейн МакМеън след това обявява, че на Money in the Bank ще се проведе първият по рода си женски мач със стълби „Пари в банката“.

  • Брийзанго (Фанданго и Тайлър Брийз) побеждават Братята Колон чрез туш.
    Брийз, отново преоблечен като чистач, тушира Примо след Unprettier.

Ренди Ортън дърпа промо за предстоящия си реванш срещу Шампиона на WWE Джиндър Махал на Money in the Bank. Пепелянката обещава, че скоро ще бъде шампион за 14-и път, след което Махал се появява на екрана със свое обръщение. Шампионът нарича Ортън реликва от миналото и изказва своята увереност в победата си, подкрепен от Братята Синг.

  • Долф Зиглър побеждава Ей Джей Стайлс чрез туш.
    Стайлс се повдига след ЗигЗаг, след което се приготвя за Феноменален лакът, но Зиглър го бута в решаващия момент, карайки го да изгуби баланс на горното въже. След това Зиглър довършва мача със Суперритник и туш.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.