WWE SmackDown (4.04.17) – Накамура в синия бранд

837
Шинске Накамура

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 4 април 2017 г. от Amway Center в Орландо, Флорида.

Новият Световен шампион Ренди Ортън открива SmackDown с обръщение към публиката. Пепелянката говори за огромната си победа над Брей Уайът на WrestleMania, когато бившият шампион го прекъсва на екрана. Уайът натъртва, че реваншът му за титлата е неизбежен и когато този момент дойде, ще прати Ортън „на ново ниво на лудост“. Уайът го предизвиква на мач „Къща на ужасите“, който Ортън приема без да знае какво означава. Светлините угасват. Когато отново се включват, Уайът напада Ортън в гръб с помощта на завръщащия се Ерик Роуън. Друг член на бившето Семейство Уайът, Люк Харпър, се притичва в помощ на Ортън и успява да разчисти ринга от едновремешните си партньори.

Free Instagram Followers

Миз и Марийз заявяват зад кулисите, че дотолкова са притиснали Джон Сина, че са го принудили да предложи на Ники на WrestleMania. Според Миз, тази вечер публиката ще види Сина и Ники на SmackDown за последен път за много дълго време.

 • Мач за Женската титла на SmackDown: Наоми (c) побеждава Алекса Блис чрез предаване.
  Блис обработва лявото коляно на Наоми, което наскоро претърпя контузия. Наоми опитва да елиминира бившата шампионка със Задната гледка, но Алекса се повдига от туша. В крайна сметка Наоми приключва мача с хватка за предаване.

Кърт Хоукинс отправя отворено предизвикателство и дава на кечистите в съблекалните десет секунди да се отзоват. Още преди отброяването да започне, предизвикателството е прието от Тай Дилинджър от NXT!

 • Тай Дилинджър побеждава Кърт Хоукинс чрез туш.
  Дилинджър взима бърза победа с Tyebreaker.

Миз и Марийз излизат на ринга, облечени като Джон Сина и Ники Бела. След пресилен „романтичен“ момент между двамата, Миз заявява, че с „Ники“ изчезват завинаги.

В този момент на рампата се появява цигулар, който оповестява дебюта на бившия NXT шампион Шинске Накамура! Накамура се появява под овациите на цялата публика и попива паметния момент.

 • Уличен бой: Барън Корбин побеждава Интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз чрез туш (не за титлата).
  Амброуз наказва жестоко Корбин с кожен колан, след което му забожда лакът от горното въже върху маса извън ринга. Мачът обаче приключва, когато Корбин поваля Амброуз с изненадващ удар със стол и след това го довършва със Страшния съд.

Шейн МакМеън адресира обявеното от баща му Винс „разместване на суперзвездите“. Преди сегментът да продължи дълго, МакМеън е прекъснат от Ей Джей Стайлс, чието око е насинено от WrestleMania. Стайлс стиска ръката на МакМеън за отличния им мач, след което заявява, че ако изборът бе негов, би останал в SmackDown.

 • Люк Харпър и Световният шампион Ренди Ортън побеждават Семейство Уайът (Брей Уайът и Ерик Роуън) чрез туш.
  Докато Ортън се подготвя да забоде RKO на Уайът, светлините изгасват. Когато отново се включват, Уайът е избягал към рампата, а Роуън е този, който изяжда RKO-то, след което е туширан.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.