WWE SmackDown (7.03.17) – Ортън vs. Стайлс

414
Ортън на SmackDown

Резултатите са от епизода на WWE SmackDown на 7 март 2017 г. от Bankers Life Fieldhouse в Индианаполис, Индиана:

Даниъл Браян и Шейн МакМеън спорят дали въобще трябва да проведат мача между Ей Джей Стайлс и Ренди Ортън за избиране на претендент за Световната титла. Брайън смята, че Ортън е претендентът, заради победата си на Royal Rumble. Шейн смята, че Стайлс заслужава мача заради постиженията си откакто Ортън се отказа от него.

  • Джон Сина и Ники Бела побеждават Джеймс Елсуърт и Кармела чрез предаване.
    Сина и Бела взимат победата въпреки намесата на Миз и Марийз. След мача Миз взима микрофон и обяснява защо неговата връзка превъзхожда тази на Сина.

Free Instagram Followers

Кърт Хоукинс вика Дийн Амброуз на ринга, за да си разчистят сметките от миналата седмица. Амброуз набързо го поваля, след което предизвиква Барън Корбин. Корбин отново не припарва до ринга, а отговаря на Амброуз от екрана. Интерконтиненталният шампион забожда Мръсните дела на Хоукинс на тръгване. Амброуз издирва Корбин зад кулисите, което довежда до бой. На края на сегмента, Корбин премазва Амброуз с мотокар.

Шампионката Алекса Блис обявява, че нито Наоми, нито Ники Бела, Кармела или Беки Линч ще бъде претендент за титлата й на WrestleMania. След като обижда Беки, ирландката се появява и се зарича да й отнеме титлата на най-голямото шоу в годината. Наталия излиза и заявява, че Беки дори не е в същата лига като нея и Алекса. Мики Джеймс я прекъсва и отбелязва, че тя е очевидният претендент. Даниъл Браян в крайна сметка обявява, че на WrestleMania Алекса Блис ще защитава Женската титла на SmackDown срещу всяка жена в ростъра. За веднага обаче обявява отборен мач.

  • Мики Джеймс и Шампионката на SmackDown Алекса Блис побеждават Беки Линч и Наталия чрез туш.
    Наталия напада партньорката си Беки и й забожда Германски суплекс, след което позволява на Блис да отбележи туша. Мики пък се ядосва на Блис за това, че на своя воля се е сменила в мача и я поваля с The Mick Kick.

  • Мач за определяне на претендент за Световната титла: Ренди Ортън побеждава Ей Джей Стайлс чрез туш.
    Ортън приключва мача с изненадващо RKO и си осигурява мач за титлата на WrestleMania.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.