петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE SmackDown On Fox отново се премести в компютъра, WWE дърпа събитие...

WWE SmackDown On Fox отново се премести в компютъра, WWE дърпа събитие на живо в четвъртък

75

В четвъртък събитието на живо WWE SmackDown от мобилния граждански център в Мобайл, Алабама, беше отменено поради пандемията на коронавирус.

В петък WWE SmackDown на FOX, насрочен за центъра на Smoothie King в Ню Орлиънс, Луизиана също е отменен заради избухването на COVID-19.

Що се отнася до събитието на живо на Mobile, WWE все още има събитието на техния уебсайт, а местните реклами все още излъчват, но Ticketmaster и уебсайтът на арената потвърдиха, че събитието е закъсало. Градът на мобилните устройства отмени няколко събития през уикенда, а WWE беше едно от тях. Възстановяването се предлага на мястото на покупката, а поръчките по интернет и по телефона автоматично ще бъдат анулирани и възстановени.

Free Instagram Followers

В петък SmackDown на FOX все още ще се излъчва, но вероятно от WWE Performance Center в Орландо, без тълпа, каквато направиха през изминалия петък. Центърът на Smoothie King отбелязва, че събитието е отложено, но датата на грима не е потвърдена от това писане. Арената работи с производители на събития за преназначаване на събитията и подробности за възстановяванията ще бъдат публикувани скоро. Текущите билети ще бъдат валидни за ново преназначени дати.

Следете актуализации за петъчния SmackDown в FOX. По-долу е текущата линия за шоуто:

* Поява на бившия играч на NFL Роб Гронковски и суперзвездата на RAW Моджо Роули

* Универсалният шампион на WWE Бил Голдбърг и Роман Рейнс ще се срещнат на ринга, за да подпишат своя договор за WrestleMania 36

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.