събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE SmackDown в ефир без фенове тази седмица ?, WWE изявление за...

WWE SmackDown в ефир без фенове тази седмица ?, WWE изявление за SmackDown в центъра за изпълнение

57

В момента WWE SmackDown на FOX се предвижда да излъчва на живо без присъствие на фенове тази седмица.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Както бе отбелязано по-рано, WWE ще излъчи тази седмица епизода на SmackDown от Центъра за изпълнение на WWE в Орландо, Флорида поради пандемията на коронавирус. Първоначално те бяха планирани да управляват Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган този петък вечер. Първоначално WWE отрече промяната на графика в сряда вечер, но призна, че имат планове за действие в извънредни ситуации, ако имат нужда от тях. Те потвърдиха промяната на графика с изявление пред PWInsider тази вечер.

Free Instagram Followers

„В петък вечер SmackDown на 13 март ще се излъчва на живо както редовно е планирано и ще излезе от учебното съоръжение на WWE в Орландо, Флорида, като присъства само основен персонал. Събитието първоначално беше планирано в Детройт, Мичиган“, се казва в съобщението.

Въпреки че сегашният план е да се излъчи SmackDown, без да присъстват фенове, беше отбелязано, че това може да се промени. Тази седмица епизодът на WWE NXT в мрежата на САЩ, излъчен от Центъра за изпълнение, благодарение на Full Sail University, нуждаещ се от NXT Arena (Full Sail Live) за събития, свързани с годишната им Седмица на залата на славата. WWE имаше редовна публика с пълен размер Sail, която присъстваше на шоуто, така че е възможно те да направят нещо подобно за петъчния SmackDown на FOX.

Изявлението на WWE не потвърди, че 205 Live ще излъчи в WWE мрежата, както обикновено, но уебсайтът на WWE все още показва шоуто. 205 Live е планирано да включва WWE NXT Cruiserweights vs. 205 Live Originals в Captain’s Challenge Ten-Man Elimination Match – Isaiah „Swerve“ Scott, Tyler Breeze, Danny Burch, Oney Lorcan и мистериозен партньор срещу Jack Gallagher, The Brian Кендрик, Ария Дайвари, Майк Канелис и капитан Тони Несе. Ще ви информираме дали 205 Live все още ще се излъчва като нов епизод тази седмица.

По-долу е текущата линия за SmackDown в петък:

* Джеф Харди прави своето дългоочаквано завръщане

* Пенсионираната Пейдж се завръща, за да се изправи срещу SmackDown женската шампионка Bayley

* Джон Сина се връща на адрес „The Fiend“ Брей Уайат пред WrestleMania 36

Следете актуализации за петъчните часовници на WWE TV от Performance Center.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.