петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Stars on Coronavirus Changes, WWE NXT и NXT UK Highlights, Matt...

WWE Stars on Coronavirus Changes, WWE NXT и NXT UK Highlights, Matt Jackson, Shotzi Blackheart

81

– По-горе са топ 10 моменти от този седмичен епизод на WWE NXT , който се излъчва на живо по мрежата на САЩ от Центъра за изпълнение на WWE за първи път. Нашият подробен доклад от NXT епизода тази седмица е на този линк.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

По-долу са акцентите от този епизод на NXT UK тази седмица в мрежата на WWE, който включва Фин Балор срещу Александър Улф, Дерис Гордън и Дан Молони срещу Pretty Deadly, Ligero срещу Noam Dar, Dani Luna срещу Amale, както и участия от NXT UK Шампионката при жените Кей Ли Рей, Пайпър Нивен, Травис Бенкс и други. Можете да кликнете тук за нашата подробна резюме за NXT UK за тази седмица.

Free Instagram Followers

NXT Superstar Shotzi Blackheart днес навършва 27 години, докато изпълнителният вицепрезидент на AEW Мат Джаксън от The Young Bucks навършва 35 години.

– Mojo Rawley отиде в Twitter снощи и коментира тази вечер специалния SmackDown за FOX епизод, който ще излъчва на живо от центъра за изпълнение на WWE в Орландо, Флорида, вместо Детройт, поради пандемията на коронавирус. Няма да има редовна тълпа в шоуто тази вечер.

„Няма публика на живо. Нямам търпение да видя това. Това ще бъде различно“, написа Mojo в отговор на съобщението на WWE за шоуто.

Ксавиер Уудс, който в момента е на рафта с контузия на Ахил, също имаше фенове, които разговаряха с интересен туит за промените в WWE поради избухването на COVID-19 вчера. Туитът на Уудс беше направен преди издаването на актуализацията на състоянието на WrestleMania 36 и преди SmackDown да бъде потвърден за WWE Performance Center.

Уудс написа: „Така, както се случва манията? Материал е, че утре се случва умаление? Обикновено знаете преди мен …“

Можете да видите пълните туитове от Woods and Rawley по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.