петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Супершоу в Торонто, смесен поради коронавирусна пандемия

WWE Супершоу в Торонто, смесен поради коронавирусна пандемия

122

Събитието на WWE Supershow на живо, насрочено за тази събота, 14 март, в Колизея на Coca-Cola в Торонто, Онтарио, Канада, беше отменено.

Арената обяви днес, че събитието „Пътят към WrestleMania 36” на Supershow на живо беше затворено и възстановяванията са налични във всички точки на закупуване. Няма обявена дата за грим.

Съобщението в Twitter на Арената, което се вижда по-долу, не обвини за отмяната на пандемията на коронавирус, но те обявиха други промени в графика по-рано днес с избухването на COVID-19 като причина.

Free Instagram Followers

По-рано тази вечер отбелязахме, че събитието на WWE на живо в неделя, насрочено за центъра на Covelli в Йънгстаун, Охайо, също беше заковано поради пандемията на коронавирус.

Все още има две събития на живо WWE NXT, насрочени за този уикенд – петък във Венеция, Флорида и събота в Дейтона Бийч, Флорида. RAW понеделник от PPG Paints Arena в Питсбърг, Пенсилвания, все още е включен в това писмо, тъй като WWE Hall of Famer Steve Austin, WWE Hall of Famer Edge, The Undertaker и други са насрочени за специалното издание „3:16 ден“ на Stone Cold на шоуто. Уебсайтът PPG Paints Arena и уебсайтът WWE все още имат RAW списък и не е коментирал никакви потенциални промени.

Следете за актуализации за повече промени в WWE поради пандемията на коронавирус. Можете да посетите тази страница, за да видите различните актуализации на огнището и как това се отразява на WrestleMania 36, SmackDown тази седмица, международни събития за борба, XFL и много други.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.