събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE Superstars подкрепят WrestleCon за спор с Marriott

WWE Superstars подкрепят WrestleCon за спор с Marriott

79

Суперзвездите на WWE Наталия и Кевин Оуенс, заедно с продуцента на WWE Адам Пиърс, направиха туит, за да подкрепят промоутърите на WrestleCon в техния брой с Marriott International, заради тежък законопроект, свързан с отмяната на WrestleCon 2020. Тримата се изказват като членове на Marriott Titanium Elite.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Както бе отбелязано в понеделник, WrestleCon разкри в Twitter, че са принудени да отменят седмицата си от събития, след като WWE направи същото с WrestleMania 36 Week поради пандемията на коронавирус. Организаторите на конвенцията разкриха в друг туит на фен, че поради „Политиката за анулиране и възстановяване на пари“ на Marriott International им се начисляват повече от 114 000 долара за „ликвидирани щети“.

Free Instagram Followers

Оуенс отиде в Twitter и каза, че наистина е отвратен от това, което се опитва да направи Marriott.

Той написа: „Преди да го направя на WWE, хората от @HighspotsWN ми помогнаха да осигуря на семейството си събития като @wrestlecon. Като се има предвид обстоятелствата и като член на Titanium Elite, аз съм разочарован и истински отвратен от това, което @Marriott се опитва да направи с тези момчета. Срамно! “

Пиърс призова Мариот да направи правилното нещо.

Той написа: „Здравей @Marriott, аз също съм член на Titanium Elite @MarriottBonvoy, който ще е повече от нетърпелив да заведа целия си бъдещ бизнес някъде другаде, ако ситуацията, подчертана по-долу, не получи някакъв здрав разум. Направете правилното нещо.“

Наталия се съгласи с туита на Пиърс и добави: „Второ, @ScrapDaddyAP. И аз съм титанов елит.“

WrestleCon не е предоставил актуализация по въпроса с Marriott преди това, което публикувахме по-рано. Можете да кликнете тук, за да прочетете нашия по-ранен доклад за борци, подкрепящи WrestleCon, включително туита на Крис Джерико към президента Доналд Тръмп.

По-долу са туитовете от Оуенс, Наталия и Пиърс:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.