събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE To Air WrestleMania 36 от множество места

WWE To Air WrestleMania 36 от множество места

65

Както бе отбелязано по-рано, WWE обяви тази вечер, че WrestleMania 36 ще бъде събитие за стрийминг с две нощи за първи път. Най-големият етап на Them All ще излъчи в събота, 4 април и неделя, 5 април от 19:00 ET по Pay-per-view и WWE мрежата. WWE също обяви, че бившият играч на NFL Роб Гронковски ще бъде домакин на WrestleMania тази година, а той ще бъде в петък SmackDown, за да промотира шоуто.

Освен WWE Performance Center в Орландо, WrestleMania 36 ще съобщава, че ще излъчва на живо от "множество други места", според Marc Raimondi на ESPN. Все още няма дума за това къде ще бъдат тези други места, но съобщението на WWE потвърди, че Центърът за изпълнение на WWE в Орландо, Флорида, ще бъде един и че няма да има тълпа поради политиката на „съществения персонал само“, въведена от пандемия от коронавирус.

Следете актуализации за промените в WrestleMania 36 . По-долу е пълното съобщение, което WWE ни изпрати:

Free Instagram Followers

За незабавно освобождаване

WRESTLEMANIA® ВЕЧЕ ВЕЧЕ ЗА ЕДНА НОЩ

STAMFORD, Конг., 18 март 2020 г., WrestleMania, за първи път, ще се проведе като двуседмично събитие, което ще се предава в събота, 4 април и неделя, 5 април от 19:00 ET по мрежата на WWE и е достъпно на pay-per- видите.

Две вечерната екстравагантна поп култура ще бъде домакин на трикратния шампион на Супербоул Роб Гронковски. Настройте се на SmackDown този петък от 20:00 ET на FOX, за да видите какво Gronk има за WrestleMania.

Както бе обявено по-рано, по време на производството на WrestleMania ще има само основен персонал.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.