WWE WrestleMania (2.04.17) – Резултати

1001
WrestleMania 33

Резултатите са от шоуто WWE WrestleMania, проведено на 5 март 2017 г. в Camping World Stadium в Орландо, Флорида.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ШОУ

 • Мач за Титлата в лека категория: Невил (c) побеждава Остин Ейрис чрез туш.
  Незабелязано от съдията, Невил бърка в лявото око на Ейрис, което пострада преди няколко месеца от ритник от Шинске Накамура. Шампионът след това довършва мача с Червена стрела.

Free Instagram Followers
 • Моджо Роули печели Кралската битка „Андре Гиганта“.
  Брон Строуман елиминира Грамадата, след което всички останали участници се съюзяват, за да елиминират Строуман. На края на мача, Джиндър Махал предизвиква футболиста Роб Гронковски, който се намесва и помага на Моджо Роули да спечели.

 • Мач за Интерконтиненталната титла: Дийн Амброуз (c) побеждава Барън Корбин чрез туш.
  Корбин пробва да довърши Амброуз със Страшния съд, но шампионът го контрира и му забожда Мръсните дела, след което го тушира.

WRESTLEMANIA

След изпълнение на „America the Beautiful“ от Тинаше, Новият ден открива WrestleMania с машина за сладолед и доза положителни емоции.

 • Ей Джей Стайлс побеждава Шейн МакМеън чрез туш.
  Ритник от Стайлс за МакМеън изпуска целта и вместо това поваля съдията. Стайлс използва случая, за да вкара кошове за боклук в действие. Феноменалният поставя противника си в ъгъла и коша върху него, след което пробва коронната маневра на МакМеън, От бряг до бряг. Шейн обаче контрира като хвърля коша право в Стайлс докато лети. Шейн след това сам изпълнява хода върху Стайлс, но не е достатъчен, за да го довърши. След това Шейн решава да постави Стайлс върху коментаторската маса и да скочи от горното въже на ринга, но Стайлс се отмества и Шейн се разбива в масата. Когато мачът се връща на ринга, МакМеън пропуска и Падаща звезда от горното въже, след което изяжда решаващия Феноменален лакът.

 • Мач за Титлата на САЩ: Кевин Оуенс побеждава Крис Джерико (c) чрез туш. – НОВ ШАМПИОН!
  Оуенс и Джерико пробват поредица от рисковани ходове, които контрират по един и същ начин, с вдигане на коленете. Когато Джерико най-накрая заключва Стените, но Оуенс достига до долното въже. Оуенс пробва да спечели с Бомба, но Джерико се повдига. Оуенс крещи в лицето му, че никога не му е бил приятел, след което шампионът се връща в мача с Codebreaker. Оуенс остава в мача, като поставя един-единствен пръст на долното въже. Оуенс печели след като заклещва краката на противника си във въжетата, забожда му Суперритник и го довършва с Бомба в ръба на ринга.

 • Елиминационен мач за Женската титла на Raw: Бейли (c) побеждава Шарлът, Саша Банкс и Ная Джакс.
  Шарлът, Саша и Бейли се съюзяват срещу Ная Джакс и успяват да я сразят. Шарлът елиминира Саша след като забива лицето й в оголен обтегач. Малко по-късно собственото оръжие на Шарлът се обръща срещу нея, когато сама изяжда удар от обтегача. Бейли довършва мача с лакът от горното въже и тушира Шарлът.

Публиката в Орландо приветства нововъведените имена в Залата на славата, сред които Diamond Dallas Page, Рокендрол Експреса, семейството на Рик Рууд, Теди Лонг, Бет Финикс и Кърт Енгъл.

Преди мачът да започне, Новият ден приветства ново въведение към мача под формата на четвърти отбор – Братята Харди! „Пречупените“ Хардита правят голямото си завръщане във WWE.

 • Мач със стълби за Отборните титли на Raw: Братята Харди побеждават Големия Кас и Ензо Аморе, Сезаро и Шеймъс и Отборните шампиони Карл Андерсън и Люк ГалоусНОВИ ШАМПИОНИ!
  Върху ръба на ринга и преградата хоризонтално е поставена стълба, на която са положени Сезаро и Шеймъс. Докато Джеф Харди след това им забожда Бомба на лебеда от стълба, Мат успява да се изкачи до титлите и да спечели мача.

 • Джон Сина и Ники Бела побеждават Миз и Марийз чрез туш.
  Сина и Ники довършват Миз и Марийз с двоен Удар с кокалчетата, последван от Attitude Adjustment/Rack Attack 2.0, след което Миз и Марийз са туширани едновременно.

След мача Сина взима микрофон и й дава най-великия WrestleMania момент, като пада на колене и й предлага да се омъжи за него.

 • Мач без дисквалификации: Сет Ролинс побеждава Трите Хикса чрез туш.
  Трите Хикса се появява на мотор, обграден от полицаи, докато Ролинс прави излизането си с факла, изпращайки символично послание до противника си. Трите Хикса веднага се фокусира върху крака на Ролинс, наказвайки го продължително с всякакви оръжия. Ролинс успява да се съвземе за кратко, но Стефани МакМеън се намесва на страната на съпруга си. Чукът на Трите Хикса се появява в действието, но скоро попада в ръцете на Ролинс. Стефани го разконцентрира, с което позволява на Играта да му забоде Педигри. Ролинс обаче се повдига от последвалия опит за туш. Двамата правят нови опити да се довършат с финишъри. Повратната точка идва когато Суперритник на Ролинс запраща Трите Хикса към Стефани и я бута от ръба на ринга върху маса. След това Архитектът забожда Педигри на бившия си ментор и го тушира.

Питбул, Фло Райда и други имат музикално изпълнение на сцената на WrestleMania.

 • Мач за Световната титла: Ренди Ортън побеждава Брей Уайът (c) чрез туш. – НОВ ШАМПИОН!
  От самото начало на мача Ортън и Уайът пробват да си забодат финишъри, докато Уайът забива главата на претендента в преградата със Сестра Абигейл. Малко след RKO извън ринга, мачът се връща между въжетата. На няколко пъти докато Уайът взима надмощие, заплашителни кадри с буболечки и хлебарки се прожектират на ринга. Въпреки опитите на Уайът да влезе под кожата на Ортън, второ изненадващо RKO е достатъчно, за да приключи мача.

 • Мач за Вселенската титла: Брок Леснар побеждава Голдбърг (c) чрез туш. – НОВ ШАМПИОН!
  Леснар премазва Голдбърг с последователни Германски суплекси, преди шампионът да се върне в мача с две Копия, едно от които през преградата, и Jackhammer. След още няколко Германски суплекса, Леснар довършва противника си с F5 и го тушира.

 • Six-pack мач за Женската титла на SmackDown: Наоми побеждава Алекса Блис (c), Беки Линч, Кармела, Мики Джеймс и Наталия чрез туш.
  Наоми поваля всичките си противници със скок от горното въже, след което заключва Блис в хватка за предаване и печели мача.

 • Мач без дисквалификации: Роман Рейнс побеждава Гробаря чрез туш.
  В мача са намесени коментаторски маси и стол, като Гробаря забожда Задушаващи тръшвания на Рейнс и върху двете. Рейнс поваля противника си с два поредни Суперменски удара, след което Гробаря вади Надгробен камък, но Рейнс успява да се повдигне. Рейнс се опитва да победи Гробаря със същата хватка, но не успява да я изпълни и вместо това му вкарва още един Суперменски удар, след което го пребива жестоко със стола. След продължителния побой с оръжието, Рейнс забожда още едно Копие, но Гробаря отново се повдига. Пореден Суперменски удар по-късно, Гробаря едва успява да се изправи, но все още показва признаци на енергия. След размяна на заплахи, Рейнс прави финално Копие и тушира Мъртвеца.

След мача Гробаря сваля ръкавиците си и палтото си и ги оставя на ринга, намеквайки, че току-що сме станали свидетели на последния му мач.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.