неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE за бъдещето на Rob Gronkowski, кадри за изпитвания на WWE, супер...

WWE за бъдещето на Rob Gronkowski, кадри за изпитвания на WWE, супер шоу WWE Super DoDonwn зад сцената

64

– YouTube каналът за WWE Performance Center току-що пусна този видеоклип от зимните опити за 2019 г. в Центъра за изпълнение на WWE в Орландо, които бяха проведени в началото на декември.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Тези опити включваха бившата звезда на Bellator MMA Уил Брукс, Майкъл Евънс от Titan Games на NBC с The Rock, няколко звезди EVOLVE, включително Стивън Волф и Антъни Хенри, Ариса Леброк (дъщеря на актьорите Стивън Сигал и Кели Леброк) и много други. В този лагер присъства и инди-звездата Аджа Перера, която наскоро беше подписана да работи като съдия на пълен работен ден под името Ая Смит. Можете да намерите нашия доклад в пълния списък на участниците в пробване от декември на тази връзка.

Free Instagram Followers

– Както бе отбелязано по-рано на тази връзка, The Wrap съобщи, че бившият играч на NFL Роб Gronkowski е подписал с WWE. Съобщава се, че Gronk прави своя SmackDown на FOX дебют по време на епизода на 20 март от Ню Орлиънс, след което ще се появи на WrestleMania 36, за да започне сюжетна линия, която ще доведе до мач. Докладът на Wrap дойде, след като бе съобщено снощи по WWE Backstage, че WWE е близо до финализиране на сделка с бившия New England Patriot, който се оттегли от NFL миналата година на 29 години.

Малко след доклада на The Wrap, WWE публикува тийзър съобщение за Gronk, възможно е да се присъедини към промоцията, и да се появи в SmackDown по-късно този месец. Можете да прочетете пълното съобщение по-долу, а за тези, които са го пропуснали, можете да намерите подробности за подписването на Gronk с WWE на този линк.

Идва ли Роб Гронковски в WWE?

Какво следва за Роб Гронковски? Спекулациите около WWE Universe се разразиха, тъй като бившият New England Patriot и трикратният шампион на Super Bowl изглежда приключва в първото си действие на WWE след WrestleMania 33, което е потенциално веднага след предстоящото издание на SmackDown по-късно през месеца.

Сегашната роля на Gronkowski като NFL за FOX анализатор го обвързва тясно с домашната мрежа на синята марка, а футболната икона прекара време с Triple H, Stephanie McMahon и Mojo Rawley на тазгодишния Super Bowl в Маями.

По-голямата от живота личност на Гронк и създаденият по поръчка прякор отдавна накараха Вселената на WWE да спекулира над спортно-развлекателния му потенциал.

Изравняват ли звездите за Гронковски, за да се справи с последното си предизвикателство след кариерата на SmackDown?

Не пропускайте петък вечер SmackDown в 8/7 C на FOX и бъдете настроени на цифровите платформи на WWE, докато историята се развива.

– Новият мини-документален филм за WWE „Day Of“ ще премие премиерно в секцията по поръчка на мрежата на WWE в 10 ч. ET през идния петък. Епизодът ще даде задкулисен поглед на скорошното събитие на WWE Super ShowDown 2020 от Кралство Саудитска Арабия. По-долу е визуализация за специалното:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.