сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч WWE зала на известния куршум Боб Армстронг все още тренира 1 година...

WWE зала на известния куршум Боб Армстронг все още тренира 1 година в диагностика на рака, борци реагират

65

WWE Hall of Famer „Bullet“ Боб Армстронг продължава да тренира и тренира повече от 1 година в борбата си с костния рак.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Има съобщения, които обикалят интернет днес, отбелязвайки, че Армстронг току-що е диагностициран с рак на костите. Това е неправилно, тъй като той разкри миналата година, че се бори с болестта и не преминава към лечение.

Free Instagram Followers

Както отбелязахме още през април 2019 г. на тази връзка, Боб се появи в подкаста „Столетни снимки към черепа“ и разкри, че му е бил диагностициран рак на костите. Легендата по борба каза тогава, че няма да предприема никакво химиотерапевтично лечение.

„Боря се с рака на костите и няма да предприемам никаква химиотерапия или нещо подобно. Просто ще оставя природата да поеме по своя път и засега печеля битката“, заяви Боб през април 2019 г.

Новите доклади произтичат от туитския син на Боб, направен в четвъртък. Бившият рефер на WWE и настоящият продуцент Скот Армстронг туитира снимка на 80-годишния си баща, който работи в дома си, и отбелязва, че има рак на костите в ребрата, рамото и простатата.

Скот написа: „Днес моят 80-годишен татко, @WWE Hall of Famer Bullet Bob, го попита дали може да дойде за тренировка! Има рак на костите в ребрата, рамото и простатата и избра да не се подлага на никакво лечение (неговото избор)! Сложих 30 фунта там и той каза: „Дай 100 фунта !!! # Мотивация [усмихнато лице със слънчеви очила емоджи]“

Можете да видите пълния туит на Скот по-долу, заедно с отговорите на брат и WWE Hall of Famer „Road Dogg“ Брайън Джеймс, Бил ДеМот, The Singh Brothers, WWE Hall of Famer Джералд Бриско, Scott D’Amore, Scotty Riggs, WWE Hall of Известният и продуцент Майкъл Хейс и продуцентите на WWE Ураган Хелмс и Ланс Буря:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.