вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч XFL Издание за издаване на сезона за рестартиране, който приключва поради пандемията...

XFL Издание за издаване на сезона за рестартиране, който приключва поради пандемията на коронавирус

78

Футболната лига на Винс Макмахон официално отмени остатъка от сезона им 2020 заради пандемията на коронавирус.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Комисарят и изпълнителният директор на XFL Оливър Късметът и президентът на XFL & COO Джефри Н. Поллак излязоха съвместно изявление тази вечер, за да обявят официално, че останалата част от сезона за връщане на XFL е отменена. Те приключиха с изявлението, като гледат напред към сезона 2021 г., но не са обявени подробности за следващата година от настоящото писане. Лигата, която намери успех през първите 5 седмици на игра тази година, остава ангажирана да играе цял сезон през 2021 г. и след това.

Free Instagram Followers

На 12 март бе съобщено, че сезонът е спрян и всички играчи все още ще получават основното си плащане и обезщетения за редовния сезон 2020. Беше казано също, че на притежателите на билети на XFL ще бъдат изплатени възстановявания или кредит към бъдещи игри, когато играта бъде възобновена. Това ново изявление, издадено днес, прави анулирането официално.

Следете за актуализации на XFL напред. По-долу е пълното изявление, издадено на феновете тази вечер:

БЛАГОДАРЯ НА НАШИТЕ ФЕНОВЕ

Пандемията COVID-19 и най-новите местни и държавни разпоредби не оставят на XFL друг избор, освен да отмени официално остатъка от сезон 2020. Това решение е взето със здравето и безопасността на цялото семейство XFL като наш основен приоритет.

Въпреки че сме разочаровани да не завършим сезон 2020, сърцата ни са изпълнени с благодарност за вашата непосилна подкрепа.

Вашата страст, ангажиментът към любимия ви отбор XFL и любовта ви към футбола направиха нашия сезон успех отвъд най-смелите ни мечти. Благодарим за невероятната реакция и се радваме да играем пълни сезони за вас – и с вас – през 2021 г. и след това.

Когато нашите екипи се върнат на терена, ние ще положим всички усилия, за да гарантираме, че вашата вяра в нас е възнаградена с още по-забавление и вълнение. Вашата страст е нашата цел и всичко, което правим всеки ден и за всеки следващ сезон, е За любовта на футбола.

Надяваме се, че ще останете свързани с нашите социални и дигитални канали за лига и екип за новини, функции и актуализации по пътя.

От всички нас на XFL, бъдете в безопасност, бъдете здрави и отново ви благодаря. Ето до 2021 г.!

На Ваше разположение,

Оливър късмет
XFL комисар + изпълнителен директор

Джефри Н. Полак
Президент на XFL + COO

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.