петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Забележки как феновете на Саудитска Арабия реагираха на победите на Голдбърг и...

Забележки как феновете на Саудитска Арабия реагираха на победите на Голдбърг и Брок Леснар

85

Много фенове на WWE не бяха приели Goldberg да вземе Universal Title от The Fiend в Super Showdown, независимо дали тези фенове бяха в Съединените щати или в Саудитска Арабия. Г-н Кинг, известен журналист от Саудитска Арабия, обсъди Голдбърг, който е евреин, преминавайки през „Фийд“, когато Кинг се присъедини към The Wrestling Inc Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Не ни интересува дали той е евреин или християнин или нещо друго. Грижим се за Голдбърг“, каза Кинг. „Бях едно от момчетата, наистина шокирани от резултата от този мач. Бях наистина тъжен и искам да кажа наистина тъжен. Спомням си, че говорех в подкаста си преди шоуто как преди WrestleMania 33 Голдбърг взе титлата от Кевин Оуенс. Моля, не правете това отново.

Free Instagram Followers

„Чувствах, че Фиенд губи и напълно разбирам огромната звезда Голдбърг, но Фийнд е по това време в кариерата си, където прави нещо, което не сме виждали от години. Бях наистина шокиран и беше един от хората, които казват“ Възстановяване след мача. Полудях по това и може би казах думата F няколко пъти.

„Имаше много хора всъщност щастливи от победата на Голдбърг и ми се шегуваха, защото наистина бях тъжен. Представях си входа на Фиен с универсалното заглавие в WrestleMania, така че бях наистина тъжен и все още съм тъжен.“

Друг мач, който не бе приет добре, бе 90-секундното поражение на Брок Леснар от Рикочет. Кинг говори за това защо имаше големи очаквания за този мач, преди да бъде разочарован.

„Мислех, че може би трябва да дадем шанс на Рикочет. Според мен Леснар може да направи огромни мачове с крейсерски тежести като Finn Balor и AJ Styles, така че ще направи страхотен мач с Ricochet“, каза Кинг. „Така че, казах, дайте им може би 5-10 минути, но Рикочет се разцепи. Бях наистина разочарован, но не бях изненадан, защото всички наистина бяха щастливи от Леснар да получи победата толкова бързо. За мен и някои мои приятели ние казаха, че са пропиляли мач, който може да е един от най-добрите мачове в това шоу.

„Мисля, че трябва да направят този мач отново, защото Рикочет има много таланти. Спомням си пътя му към WWE от PWG до Lucha Underground до NXT. Мислех, че този човек се нуждае от шанс, но това не се случи. Бях наистина разочарован, но не се изненадва. “

Mansoor на NXT е от Саудитска Арабия, но той не получи реакцията, която мнозина очакваха. Кинг беше попитан за феновете, които го освиркваха след победата му над Dolph Ziggler.

„Наистина беше добре, но някои хора всъщност го освиркваха. Попитах:„ Защо го освиркваш с този човек, когато се представя в родния си град? “ Казваха, че той всъщност не е достатъчно добър. Казах: „Не, този човек е в родния си град и трябва да го подкрепим.“ Те разбират таланта, който Mansoor притежава, но просто искат да застанат срещу него. Това е просто отрицателно нещо и е напълно грешно „, каза Кинг, който беше в“ Mansoor Section „и се гордееше, че го подкрепя.

Тогава Кинг беше попитан дали предаванията на WWE получават внимание от непрофесионалните борби в саудитските обекти.

„Абсолютно. Първото шоу получи основното [покритие] и става все по-малко, но все още говорят за това. Големите канали, списания, документи и уебсайтове наистина се интересуват от бизнеса“, заяви Кинг. „Преди WWE да стартира шоутата в Саудитска Арабия, някои канали и вестници не влизаха в бизнеса. Така че, ние ще виждаме или четем грешна информация, но сега четем правилната информация. Те научиха за бизнеса и го разбират повече. Ставаме все по-добри в отчитането на борбата. “

Мистър Кинг управлява WrestlingAC.com. Можете да го последвате в Twitter @ 98MrKing.

Пълното интервю на г-н Кинг с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед: като щракнете тук. Пълното интервю можете да чуете чрез вградения аудио плейър по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.