Задкулисно: Плановете за топ звезди на Raw

526
Сет Ролинс

Ръководството на WWE отделя внимание на реакциите на публиката към Голдбърг, които са значително по-смесени от предишните седмици. Все по-често се чуват освирквания, а на Raw имаше дори скандирания „Уволнете Голдбърг“. Мнението на шефовете е, че носталгията се е изчерпала и мачът му на WrestleMania най-вероятно ще бъде последният му. Съществуват страхове, че мачът между Голдбърг и Леснар няма да получи желаните реакции, но в същото време, шефовете са уверени, че ще мине по-добре от последния им мач на WrestleMania.

Междувременно, Сет Ролинс се възстановява с бързи темпове, но все още не е на 100%. При посещение при лекар миналата седмица му е било казано, че постепенно може да възобнови дейността си на ринга. Въпреки това, определени служители във WWE са на мнение, че ръководството бърза с връщането му преди WrestleMania и по този начин застрашава здравето му в дългосрочен план. Съществуват сериозни рискове зад избързването им, тъй като в най-добрия случай на Ролинс му бил нужен месец за рехабилитация.

Водят се сериозни дискусии дали Роман Рейнс да направи heel turn (да стане злодей) при срещата си с Гробаря на WrestleMania. На този етап обаче нищо не е финализирано и затова екранното поведение на Рейнс дава смесени сигнали. Същото може да се каже и за Саша Банкс, като семената за turn са посяти, въпреки че плановете за нея не са сигурни.

Free Instagram Followers

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.