Задкулисно: Статутът на Брей Уайът във WWE

1153

Тазгодишното издание на WrestleMania обтегнало отношенията между Брей Уайът и ръководството на WWE. След като разбрал, че ще загуби срещу Ренди Ортън, Уайът пропуснал рекламни събития през уикенда на шоуто. След мача им на супершоуто, Уайът получил информация, че не след дълго ще си върне титлата, но в последния момент било взето решението да бъде прехвърлен в Raw („Първична сила“) вместо Ей Джей Стайлс. В тази връзка победата над Ортън на Payback би могла да се интерпретира като жест от страна на шефовете.

WWE осъзнават, че дълго са приемали Уайът за даденост. Бившият шампион има добра репутация зад кулисите и останалите кечисти смятат, че се работи лесно с него. Въпреки че с действията си през уикенда на WrestleMania, Уайът е рискувал да бъде „погребан“, кечистът в крайна сметка получил желаното внимание. Ростърите традиционно обедняват в месеците след WrestleMania и Винс МакМеън е наредил защитата на Брей Уайът в ефир. Самият Уайът е много по-доволен от прехвърлянето си в Raw насам.

Това обяснява не само победата над Ортън на Payback, но и над Интерконтиненталния шампион Дийн Амброуз на Raw и финала на последния епизод.

Free Instagram Followers

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.