Защо Конър МакГрегър не направи участие на WrestleMania?

560

WrestleMania 33 вече е в миналото и независимо от общата седемчасова дължина на шоуто, участията на знаменитости бяха по-малко от обикновено. Планираният мач между Грамадата и Шакил О’Нийл пропадна, опитите на WWE да вкарат Скалата и Вин Дизел в шоуто се сблъскаха с графиците им, а бившата шампионка на UFC Ронда Рауси, която направи поява на WrestleMania 31, отказа тазгодишната покана.

Напразни са били и надеждите за участието на боеца Конър МакГрегър, когото WWE са преследвали за участие на WrestleMania в продължение на шест месеца. От UFC реално били склонни да се споразумеят с WWE за участието на МакГрегър, но човекът, който го разубедил бил боксовият титан и бивш WrestleMania хедлайнър Флойд Мейуедър.

Сегашните планове са МакГрегър и Мейуедър да се срещнат в боксов мач на pay-per-view през септември. Имайки предвид уникалния характер на събитието, нито Мейуедър, нито дистрибуторите на PPV-та били навити МакГрегър да направи рядка поява в кеча преди това. Според тях, това би омаловажило специалната атракция, планирана за септември, дори и МакГрегър да не участва в мач за WWE. Парите, които WWE са предложили на МакГрегър за WrestleMania не могат да се сравняват с тези от мача на МакГрегър с Флойд, поради което било взето решението, че поява в кеча не си заслужава риска.

Free Instagram Followers

Мачът между МакГрегър и Мейуедър не е потвърден на 100%, но все пак е провалил идеите на WWE, тъй като МакГрегър е решил да не участва в PPV събития до септември.

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.