четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Защо телевизионните предавания на WWE в центъра за представления са се разминали...

Защо телевизионните предавания на WWE в центъра за представления са се разминали без хора в тълпата

62

Тази седмица епизодът на AEW Dynamite нямаше редовно посещаемост, поради пандемията на коронавирус, но те използваха няколко борци и персонал в тълпата, за да дадат на шума шоуто и това се справи много добре с феновете, които гледат у дома , Това също накара феновете да се замислят защо WWE не е направила същото с последните си епизоди на WWE NXT, RAW и SmackDown, излъчени от празния WWE Performance Center.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

WWE не използва служители или стажанти в тълпата в Performance Center, тъй като не им беше позволено, според PWInsider. Служителите на WWE бяха казали, че не могат да имат хора от публиката и те трябва да поставят предаванията пред празна сцена.

Free Instagram Followers

Все още няма дума кой е казал на WWE, че не могат да имат тълпа, но и двете компании ще бъдат принудени да следват всички указания, зададени от държавните служители на Флорида или техните местни правителства. WWE по-рано обявиха, че техните изложбени центрове за представяне, включително WrestleMania 36, биха работили в рамките на политика „от съществено значение само за персонала“. AEW обяви, че техните затворени предавания ще работят в рамките на „политика за ограничено посещение“ поради избухването на COVID-19.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.