събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Звездата от NXT Миа Йим отговаря на фен кой казва, че губи...

Звездата от NXT Миа Йим отговаря на фен кой казва, че губи кариерата си

67

Звездата от NXT Миа Йим беше казана в социалните медии, че губи кариерата си и е по-добре да се върне в борбата за въздействие като Джейд.

Потребителят на Twitter написа: „@MiaYim, известен още като Джейд, се свежда до изнемогване в NXT. В @IMPACTWRESTLING тя беше сериозна конкурентка, спечелила шампионат по нокаут. Тя губи кариерата си.“

Миа Йим отговори на фенката, че живее мечтата си с мечтаната си работа. Тя сподели още, че обича времето си в Въздействието заради хората там.

Free Instagram Followers

Пълният й отговор: „Да си губя кариерата? Не съм съгласен. Живея мечтата си с мечтаната си работа, по телевизията редовно ставам за мен и получавам тренировки / промоционални класове / индивидуално обучение и др. с хората там, но със сигурност не „губя кариерата си“, като живея мечтата си.

Миа Йим наскоро победи Дакота Кай, за да спечели мястото си в мача за женска стълбица в предстоящото събитие на WWE NXT „Поглъщане: Тампа Бей“. Ще има шестима участници, а Тейгън Нокс и Челси Грийн вече са спечелили своите места.

По-долу можете да прочетете взаимодействието между Yim и вентилатора:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.